DINERKAART
Vanaf 17:00 uur kunt u bij ons terecht voor uw diner. We hebben een ruime keuze van gegrilde gerechten uit onze Josper. Maar ook voor een heerlijke salade of vegetarische gerechten kun je bij ons terecht.
WAT VOORAF GAAT
met gerookte zalm, gerookte paling, garnalen in knoflookolie en een gambakroketje
in knoflook met rode peper en ui
met Parmezaanse kaas, pesto, pijnboompitten en rucola
met peer, walnoot, avocado crème en honing
met augurk, Amsterdamse ui en mosterdsaus
een combinatie van meerdere voorgerechten
SOEPEN
met vers molenbrood en kruidenboter
met vers molenbrood en kruidenboter
MAALTIJDSALADES
geserveerd met molenbrood of friet
met diverse gegrilde groenten, geitenkaas, pijnboompitten en balsamico siroop
met parmezaanse kaas, pesto en pijnboompitten
met gewokte kipdijfilet, paprika, ananas en krokante ui
met gewokte garnalen, wakamé en sesamdressing
BURGERS
Keuze uit witte of bruine bol geserveerd met friet en mayonaise
met augurk, tomaat, ui, bacon, kaas en sla
met tomatensalsa, kaas en truffelmayonaise
van spinazie en kaas met gegrilde paprika en pestomayonaise
HOOFDGERECHTEN
hoofdgerechten worden geserveerd
met een portie friet ,salade en mayonaise
op de huid gebakken met tomatensalsa
Gevuld met zalm, kabeljauw en dillesaus
keuze uit drie huisgemaakte marinades: sweet | spicy | bbq
biefstuk van de haas, heerlijk mals met pepersaus
van met graan gevoerde runderen met uiensaus
oosters gemarineerd met huisgemaakte satésaus
langzaam gegaarde en gegrilde rundersukade met rode portsaus
vegetarische ovenschotel met tomaat, ui, courgette, paprika , parmezaan en ei in een pittige tomatensaus
BIJGERECHTEN
EXTRA FRIET met mayonaise
EXTRA FRISSE GEMENGDE SALADE
GEGRILDE SEIZOENSGROENTEN
ZOETE AARDAPPELFRIET met truffelmayonaise
SHARED DINING
Genieten voor 2 personen € 28,50 p.p.
met salade, friet en mayonaise
Plank met keuze uit 4 van onderstaande gerechten:
- garnalen in knoflookolie
VOOR ONZE KLEINE GASTEN
spareribs of satéspies of krokante kipstukjes met frites en appelmoes
vanille ijs met marshmallows en chocoladesaus
NAGERECHTEN
met mascarpone, aardbeienmousse en vers rood fruit en aardbeiensaus
vanille ijs met warme huisgemaakte chocoladesaus en slagroom
met lemoncurd en yoghurt bosvruchtenijs
van prosecco, citroen sorbetijs en limoncello
met rood fruit en vanille ijs
een heerlijke combinatie van meerdere nagerechten samengesteld door de chef
kopje koffie of thee naar keuze en 3 zoete lekkernijen (muffin, chocolademousse en macaron)